40treffit – 40treffit.fi Deittisivusto kypsemmille ihmisille

40treffit

Jos Tinder ja muut pinnalliset treffipalvelut alkavat tuntua liian pinnallisilta, ja olet iältäsi lähempänä neljääkymmentä kuin teini-ikää, on 40treffit sinulle loistava valinta. Kyseessä on tasokas deittipalvelu suomalaisille, josta unelmakumppania voi etsiä muutenkin kuin ulkokuoren perusteella, sillä profiileissa annetaan paljon tietoa aina elämäntavoista ja harrastuksista kumppanilta vaadittaviin ominaisuuksiin. Lisäksi 40treffit on kaikin puolin turvallinen, eivätkä jäsenet voi nähdä toistensa henkilökohtaisia tietoja noin vain.

Deittailua netissä tositarkoituksella

40treffit.fi on netissä toimiva deittipalvelu, jossa ihmiset etsivät seuraa tosissaan. Tämä tarkoittaa käytännössä sitä, että yhden yön juttuja tai muuta keveämpää seuraa etsivät ihmiset on karsittu pois jo alkuvaiheessa. Tämä onkin erinomaista vaihtelua muihin, nopeatempoisempiin deittisovelluksiin, jossa ihmisiä selaillaan nopeasti, eikä syvempiin ihmissuhteisin vaikuta olevan aikaa panostaa. 40 vuoden ikään ehtineet ihmiset ovat varmasti myös sen verran kokeneempia, että he haluavat löytää rinnalleen jotakin hieman vakavampaa ja siihen 40treffit onkin mainio apu.

Sopiva kumppani on helpompi sekä nopeampi löytää kattavan persoonallisuustestin avulla. Sinun ei siis tarvitse selailla potentiaalisten kumppaneiden profiileja läpi tuntitolkulla, vaan 40treffit.fi listaa sinulle otolliset ehdokkaat testin tuloksiin perustuen.

Rekisteröidy 40treffit-deittipalveluun ilmaiseksi

Alkuun pääsee hyvin vähällä; 40treffit.fi-sivustolle voi rekisteröityä täysin ilmaiseksi. Virtuaalinen avustaja helpottaa rekisteröitymistä, sillä kysymyksiin vastailu käy sujuvammin kuin vapaamuotoisesti itsestään kertominen. Sinun tulee kertoa hieman itsestäsi, kuten luonteestasi sekä ulkonäöstäsi, ja kuvailla ihannekumppaniasi. Tämän jälkeen saat vahvistuksen rekisteröitymisestä sähköpostiisi ja voit kirjautua sisään palveluun luomaan oman profiilisi.

Kokeile 40Treffit nyt ilmaiseksi!

Deittiprofiilin luominen käy käden käänteessä, mutta suosittelemme kuitenkin panostamaan profiilin tekemiseen, sillä sen kautta toiset seuraa etsivät ihmiset saavat sinusta ensivaikutelmansa. 40treffit-palvelussa itsestään voi kertoa hieman vapaamuotoisemmin, sillä kuvaus voi olla hieman pidempikin. Kuviakin on helppo lisätä omaan profiiliin ja kannattaakin päivittää sitä säännöllisesti, etenkin jos tuntuu ettei flaksi käy, vaikka muita lähestyisikin ahkerasti.

40treffit on täysin suomenkielinen deittipalvelu, mikä tekee sivuston käyttämisestä miellyttävää. Palvelua voivat hyvin käyttää sellaisetkin ihmiset, joille netissä deittailu on ihan uutta, sillä sivustolla opastetaan hyvin oman profiilin tekemisessä sekä kumppanien etsinnässä.

Persoonallisuustestin avulla löydät potentiaaliset kumppanit

Rekisteröitymisen jälkeen voikin sitten käydä 40treffit-sivuston persoonallisuustestin kimppuun. Laajan testin ansiosta voit löytää kaikki sinua kiinnostavat ihmiset – 40treffit laatii vastaustesi perusteella listan sopivista kumppaniehdokkaista matemaattista algoritmia hyödyntäen. Listalla olevat profiilit kuitenkin ovat tässä vaiheessa vielä nimettömiä anonymiteetin suojaamiseksi. Jos molemmat käyttäjät antavat suostumuksensa yhteyden ottamiseen, he voivat tämän jälkeen aloittaa viestinnän lähettämällä kehuja tai hymyjä. Tässä vaiheessa jäsenet voivat soittaa halutessaan myös videopuhelun tutustuakseen toisiinsa paremmin.

Testin tekemiseen kannattaa varata hieman aikaa, sillä kysymyksiä on joka lähtöön. Totuudenmukainen vastaaminen on myös tärkeää, sillä vain siten voit löytää juuri itsellesi sopivan kumppanin. Ei siis kannata kaunistella omia elämäntapojaan tai heittää hatusta kiinnostavilta kuulostavia harrastuksia, tällä deittisivustolla on taatusti jokaiselle oman tyylistä seuraa.

Testin jälkeen 40treffit.fi laatii jokaiselle asiakkaalle heidän yksilöllisen testituloksensa, joka lähetetään asiakkaalle sähköisesti.

40treffit-palvelun hinnasto

Kuten jo mainitsimmekin, voi 40treffit-sivustolle rekisteröityä maksutta, sillä kyseessä on lähtökohtaisesti ilmainen treffipalvelu. Oman tilin saa auki muutaman peruskysymyksen sekä sähköpostivahvistuksen jälkeen. Jossain vaiheessa voi kuitenkin tuntua siltä, että maksulliset lisäpalvelut tekevät muiden kanssa kommunikoinnista helpompaa ja silloin on hyvä harkita Premium-jäsenyyttä.

40treffit logo

Premium-jäsenet voivat ottaa yhteyttä viestillä muihin 40treffit-palvelun käyttäjiin ja esimerkiksi videopuhelut ovat tarkoitettu vain Premium-jäsenille. Premium-jäsenyys on maksullinen sopimus, jonka voi hankkia joko Applen iTunes-sovelluskaupan tai Google Play -kaupan kautta. Vaikka osa 40treffit-sivuston palveluista onkin siis maksullisia, ei niihin tarvitse sitoutua koko vuodeksi vaan jäsenyyttä voi kokeilla esimerkiksi kolmen kuukauden sopimuksella ensi alkuun. Huomaa kuitenkin, että sopimus jatkuu automaattisesti, ellei sitä erikseen pura. Jos taas tykästyt Premium-jäsenyyteen, voit jatkaa sitä muutamalla kuukaudella tai jopa vuodella kerrallaan.

Maksullisen sopimuksen voi purkaa ottamalla yhteyttä palveluun – huomaa, ettei pelkkä profiilin poistaminen vielä katkaise sopimusta.

Molempia sukupuolia treffisivustolla tasaisesti

Yksi 40treffit.fi-sivuston parhaista puolista on se, että treffipalvelussa on miehiä ja naisia tasapuolisesti. Silloin tällöin nimittäin näkee sellaisia deittisivustoja, joissa joko miehiä tai naisia on reilusti enemmän. Ymmärrettävästi se hieman kismittää, jos on juuri ostanut jäsenyyden tällaiselle sivustolle, eikä itselle soveltuvia kumppaniehdokkaita olekaan kuin muutama. 40treffit on poikkeus, sillä sivuston omien tietojen mukaan kirjoitushetkellä miehiä on 43% ja naisia 57%. Tässä palvelussa on rekisteröityneenä jo miljoona ihmistä, mikä tekee 40treffit.fi-sivustosta yhden suosituimmista netin deittipalveluista juuri nyt!

Uutuutena videopuhelut – juttele kasvokkain jo ennen tapaamista

Teknologia on viime vuosina kehittynyt hurjin harppauksin ja niinpä tietenkin myös deittipalvelut. Nykyään deittejä varten ei tarvitse edes poistua kotoa, vaan 40treffit-sivuston kätevän videopuhelupalvelun avulla toisen kasvot pääsee näkemään livenä jo vaikkapa ensimmäisten viestien jälkeen! Videopuhelut on tarkoitettu niille asiakkaille, jotka ovat hyväksyneet yhteyden oton puolin ja toisin, mutta lisäksi heiltä vaaditaan myös Premium-jäsenyys.

Videopuhelut ovat kätevä keino tutustua toiseen, ja ne nopeuttavat koko deittailuprosessia, sillä videon perusteella voit päättää haluaako jatkaa toiseen tutustumista vai ei. Lisäksi puhelun lopettaminen on helpompaakin kuin esimerkiksi kahvilasta tai ravintolasta poistuminen, jos toinen henkilö ei nappaakaan!

Erinomainen deittipalvelu nimenomaan suomalaisille

Suomalaisille sopii hyvin 40treffit.fi -sivuston tyylinen nettitreffipalvelu, jossa kommunikointi tapahtuu ensi alkuun viestien sekä videopuhelun avulla. Olemmehan luonteeltamme hieman introverttejä, joten kahvilassa tai elokuvateatterissa tapahtuvat treffit saattavat tuntua hieman kiusallisilta.

Myös anonyymiys on ehdoton plussa, sillä itsestään ei tarvitse paljastaa minkäänlaisia henkilökohtaisia tietoja muille ennen kuin itse on siihen valmis. Tämä on huikea ero verrattuna moniin muihin netissä toimiviin treffipalveluihin, joissa oma kuva, nimi, ikä ja muut tiedot ovat selkeästi näkyvillä kenelle tahansa. Etenkin tietyissä ammateissa toimivat ihmiset pysyttelevät varmasti mieluummin anonyymeinä seuraa etsiessään ja nimenomaan heille 40treffit onkin hyvä valinta.

40treffit-sivuston käyttö mobiililaitteilla

Jos sinulla ei ole tietokonetta, ei syytä huoleen – 40treffit toimii loistavasti myös puhelimella tai tabletilla. Sivusto aukeaa samalla tavalla millä tahansa laitteella ja halutessasi voit käyttää sitä myös useammalla eri laitteella, koska käyttäjätunnuksesi ja salasanasi ovat aina samat. Sinun ei tarvitse ladata erillisiä ohjelmia käyttääksesi 40treffit-palvelua, vaan voit kirjautua sisään yksinkertaisesti laitteesi internet-selaimessa.

Nettideittailu ei voisi olla helpompaa, ja palvelu kulkee puhelimessasi mukanasi missä ikinä oletkin. Voit vaikkapa työmatkasi aikana kurkata, olisiko uusia kumppaniehdokkaita ilmestynyt alueellesi.

Kokemuksia 40treffit-deittisivustosta

Yleisesti ottaen ihmisillä on hyviä kokemuksia 40treffit-sivustosta. Palvelun selkeys ja laajat profiilit ovat saaneet erityisiä kehuja ja plussaa annetaan siitäkin, että omaa profiilia voi kätevästi päivittää aika ajoin esimerkiksi kuvia lisäämällä. Lisäksi monen mielestä on hienoa, että on olemassa oma nettitreffisivusto niille nelikymppisille, joille Tinderin kaltaiset palvelut eivät sovi.

On totta, että täysin ilmainen treffipalvelu netissä olisi vielä parempi, mutta nykyaikana sellaisia ei juurikaan ole. Kaikki suurimmat palvelut vaativat maksullisuuden jäsenyyden ja 40treffit-palvelun puolustukseksi täytyy sanoa se, että tämä deittisivusto on ehdottomasti edullisimmasta päästä.

Kokeile 40Treffit nyt ilmaiseksi!