60treffit kokemuksia ja arvostelu

60treffit

Kumppanin haku on teema, joka voi jatkua läpi elämän. Pitkään, vaiherikkaaseen elämään mahtuu parhaimmillaan montakin suhdetta, ja näistä kaikista ollaan opittu jotain. Minkälaisesta kumppanista pidän? Minkälainen olen suhteessa? Mitä etsin? Minkälaisesta tekemisestä nautin eniten rakkaani kanssa? Jokainen kokemus on arvokas, joko itsessään rakkaana ja ihanana muistona päiviä ilahduttamaan, tai oppikokemuksen kannalta. Rakkaus säilyy joskus läpi elämän, joskus se täyttää tarkoituksensa jo aiemmin. Niin tai näin, rakkaudenkaipuu itsessään säilyy. Kun tietää ja tuntee itsensä hyvin, avautuu kumppaninhaussa uusia mahdollisuuksia, ja oikeasta paikasta etsimällä voi kommervenkkien sijaan keskittyä olennaiseen – onnen löytämiseen.

Tietoa 60treffit.fi

60treffit.fi on seuranhakusivusto, joka on tarkoitettu yli 60 ikävuoden paremmalle puolelle ehtineille sinkuille. 60treffit hyödyntää tehokasta algoritmiä, joka valikoi syötettyjen tietojen ja preferenssien avulla käyttäjälleen vain soveltuvimmat ja varteenotettavimmat kumppaniehdokkaat. Sivuston käyttämä persoonallisuustesti on tieteellisesti kehitetty, ja edistyksellisyydestään huolimatta hyvin helppokäyttöinen.

60treffit.fi on suositun be2-seuranhakuvälityspalvelun tytäryhtiö, joten sivuston takaa löytyy vankka tietotaito, kokemus, ammattitaitoisuus ja se sama sydämmellisyys ja luottamuksellisuus, jolla be2 on saattanut sinkkuja huolellisesti laadittujen arvopohjaisten analyysien avulla yhteen jo vuodesta 2004.

60treffit.fi-sivustolle rekisteröityessään saa käyttäjä määritellä itse etsimänsä kumppanin toivotut ideologiat, antropologiset, taloudelliset ja sosiologiset seikat. Maantietosijainnin ansiosta ei käyttäjä joudu pettymään, sillä sivusto näyttää vain sopivan etäisyyden päässä olevat ehdokkaat. Tietenkin, jos unelmoit muutosta takaisin kotikonnuillesi Pohjois-Karjalaan, ja sopiva puoliso samoilta suunnilta ei olisi pahitteeksi, auttaa 60treffit.fi sivusto tässäkin. Anna nykyteknologian auttaa ikiaikaisen teeman, parinvalinnan äärellä. Lavatansseihin moni ehtii matkustamaan Suomen toiselle puolelle, ja 60treffit.fi-sivuston kautta tavoittaa huomattavasti laajemman ehdokasrepertuaarin, kuin pienen kylän lavatansseissa. Niin ihania kuin pienet lavatanssit ovatkin, niille voi aina suunnata sopivan kumppanin jo löydyttyä ja hänen kanssa yhdessä.

Moni täyden elämän elänyt tietää ja tuntee itsensä hyvin. Tämä on ehdoton lahja, ja etulyöntiasema, joka kannattaa käyttää tarkoin hyödyksi. Kuuluvathan kokeilut ja villit tempaukset nuoruuden oppiläksyihin, nyt jää jäljelle niistä kertynyt viisaus itsestä ja elämästä. 60-treffit.fi kaltaisen sivuston ansiosta ei tarvitse enää toistaa, olkoonkin hulvattomia, mutta kenties rasittavia kokemuksia ensitreffeistä täysin eri ihmistyyppiin kuuluvan kokelaan kanssa, kuin mitä itse on.

Kokeile60Treffit nyt ilmaiseksi!

Kenelle 60treffit on ja kenelle ei?

Täysinäinen sydän tietää mitä etsii, ja tämän 60-treffit-sivusto on ehdottomasti ottanut huomioon. Sivu ottaa huomioon rakkaudenetsijän omat preferenssit, hienotunteisen äidin tavoin. Sivusto sopii elämän ehtoopuolelle ehtineille sinkuille, jotka tuntevat jo itseään ja ovat valmiit löytämään samankaltaisensa puolison, tai kenties sen itseään hyvin täydentävän vastakohdan.

Tietenkin ihminen, ja hänen persoonansa ja mielenkiinnon kohteensa voivat vaihtua ja muuttua läpi elämän. Uusiudumme jatkuvasti, emmekä välttämättä enää edes halua tai etsi samanlaista kumppania, kuin mitä meillä aiemmin on ollut. 60treffit.fi-sivuston kautta voi löytää seuraa myös johonkin täysin uuteen seikkailuun, elämänvaiheeseen, tai yksinkertaisesti uuden harrastuksen pariin. Ei välttämättä tarvitse tietää täysin mitä etsii, 60treffit.fi-sivusto soveltuu myös tutkimiseen ja kokeilemiseen. Ikinähän ei voi tietää, minkälainen uusi ihminen on ensi kertaa nähdessä, vaikka luonneanalyysi ja toiveet olisivat hyvin tarkasti määritelty.

Parinvalinnan kuviot ja seurustelun kaavat ovat muuttuneet melkoisesti viimeisten vuosikymmenien aikana. Nykymaailmassa esiintyy kovin pikadeittailua, ja kevyitä kohtaamisia, mutta 60-treffit.fi sopii sydämenasioihin vastuullisesti ja vakavamielisesti suhtautuville. Tietenkin, ei rakkauden etsintä ole koskaan niin vakavaa, ja haluamme painottaa, että sopivalla pilkkeellä silmäkulmassa ja huumorilla varustettu ehdokas on juuri sopiva 60-treffit.fi-sivuston käyttäjäksi.

60-treffit-sivusto sopii siis kaikille, jotka ovat valmiita ottamaan rohkeasti riskin rakkauden löytämisessä molemminpuolisen kunnioituksen vallitessa ja aidon tutustumisenhalun kera syvällisten keskustelujen parissa, tai miksei hauskan ajanvietteen siivittäminä. Ainakin noin alun jäänmurtamiseksi.

60treffit palvelut

60treffit-sivusto tarjoaa maksuttoman rekisteröitymisen, jonka jälkeen käyttäjä voi tehdä maksuttomasti persoonallisuustestin. Tämän persoonallisuustestin mielenkiintoiset tulokset lähetetään käyttäjän sähköpostiin. Myöhemmin, käyttäjällä on mahdollisuus myös jatkaa sivuston tarjoamia Premium-palveluita. Nämä palvelut ovat maksullisia, ja käyttäjää tiedotetaan selkästi ennen palveluiden käyttöönottoa niiden maksullisuudesta.

60treffit.fi-sivustolla on mahdollisuus viestitellä kiinnostaville, persoonallisuustestin pohjalta algortimin valitsemille kokelasehdokkaille täysin salatuilla, yksityisillä ja suojatuilla viesteillä. Sivusto ei tarjoa avioliittopalveluita, eikä ehtoihin sisälly avioliiton täyttymisen takuuta. Sivusto tarjoaa alustan luottamukselliseen tutustumiseen, jotka voivat johtaa tapaamiseen romanttisten treffien merkeissä. Mikäli romantiikka ei ole ajankohtainen teema, vaan pikemminkin sivustolle hakeutuu yleisen seurallisuuden nimissä, tarjoaa 60-treffit.fi mahdollisuuden myös ystävyyksien solmimiseen ja ystävyystreffeihin.

60-treffit-sivustojen kautta on viestittelyn lisäksi mahdollista käydä videopuheluita kiinnostavan henkilön kanssa. Tutustuminen voi hoitua mukavasti omalta kotisohvalta. Kun on nähnyt toisen henkilön eleet, ja miten luontevasti juttu luistaa, on helpompi tehdä päätös itse tapaamisesta tosielämässä.

Salattu yhteys

Moni miettii kahdesti, miten henkilökohtaisia tietoja arvaa jakaa itsestään internetissä. Huoli ei toki ole aiheeton, ja tähän 60-treffit.fi tarjoaa mielenrauhaa ja luottamusta tukevan ja rakentavan ratkaisun; nimittäin suojatun ja salatun SSL-salauksen kaikille käydyille videopuheluille.

Käyttäjä voi itse varmistua sivuston turvallisuudesta varmistamalla, että URL-osoite on oikea, ja osoitekentän vasemmasta reunasta löytyy SSL-varmenteen kuvake. Näistä merkeistä tietää, että on aidolla 60-treffit.fi sivustolla, ja voi huoletta keskittyä olennaiseen – rakkauden löytämiseen.

60treffit käyttökokemus

60treffit.fi sivuston käyttökokemus on kaikenkaikkiaan ollut erittäin miellyttävä, luottamusta herättävä ja helppo kokemus. Sivuston ulkoasussa ollaan panostettu selkeyteen ja helppokäyttöisyyteen. Kaikki kielii hienotunteisuudesta, luottamuksellisuudesta, pientä rentoutta ja pilkettä silmäkulmassa unohtamatta! SSL-suojattu videopuheluyhteys tekee käyttökokemuksesta entistäkin huolettomampaa, kun tietää sivuston ottavan tietoturvallisuusasiat vakavasti.

Rekisteröitymisessä määritellään ensin sukupuoli, ja vastataan muutamaan peruskysymykseen. Tämän jälkeen täytetään persoonallisuustesti vaihe vaiheelta. Testi on muotoiltu hyvin selkeästi, yksinkertaisesti ja ymmärrettävästi käyttäjäkokemuksen parantamiseksi, vaikka sen takana pyörii monimutkainen ja hienosyinen teknologia.

60treffit.fi sivustolle rekisteröityminen on helppoa, mutta siinä ei kannata silti hätäillä. Persoonallisuustestin kysymyksiin kannattaa varata oma, hyvä ja rauhallinen aikansa ja kysymyksiä kannattaa pohtia ajatuksella. Onhan kyseessä sinun onnellisuutesi ja tarpeesi, jonka pohjalta saat sopivia kumppaniehdokkaita ja säästät parhaimmillaan paljon aikaa!

Peruuttamisoikeus

Elämän isojen kysymyksien, kuten kumppaninvalinnan kohdalla mielenmuutokset kuuluvat asiaan. Maksuttoman jäsenyyden voi purkaa asetusten “Deaktivoi profiili”-kohdasta. Pelkkä profiilin poistaminen ei lopeta jäsenyyttä, mutta sen lopettaminen on helppoa.

Jos käyttäjä on rekisteröinyt itsensä Premium-tason käyttäjäksi, voi sopimuksen purkaa 14 vuorokauden sisällä ja saada takaisin kokonaisuudessaan kaikki mahdolliset 60treffit.fi-sivustolle tekemänsä suoritukset. Peruuttamisen määräajan täyttämiseksi riittää, että lähettää kirjallisen peruuttamislomakkeen 14 vuorokauden sisällä, sen ei siis odoteta olevan perille saapuneena ennen peruuttamisoikeuden määräajan umpeutumista.

Sivusto myös lähettää käyttäjälle muistutuksen aina 16 päivää ennen sopimuksen uuden laskutuskauden alkamista, joten ajan tasalla on helppo pysyä.

Maksullisen jäsenyyden voi peruuttaa lähettämällä kirjallisen ilmoituksen, josta ilmenee käyttäjän koko nimi, maa, jossa palvelua käyttää, sekä palvelussa käytetty sähköpostiosoite ja mahdollinen käyttäjätunnus. Prosessin sujuvoittamiseksi 60treffit.fi tarjoaa myös valmiin peruuttamislomakeasiakirjan, mutta tämän käyttö ei ole pakollista.

Kokeile 60Treffit nyt ilmaiseksi!