Be2 Kokemuksia Ja Arvostelu

be2 review

Onnistunut parinvalinta sisältää monta kiperää vaihetta, ja valitseminen monien eri seuranhakusivustojen välillä on yksi niistä. Tässä artikkelissa tarjoamme katsauksen seuranhakusivusto Be2:n toimintaan, ja tarkastelemme sen erilaisia ominaisuuksia.Toivottavasti tämän artikkelin lukemisen jälkeen sinulla on parempi kokonaiskäsitys minkälainen kumppaninhakusivusto on Be2, ja miten se eroaa ominaisuuksiltaan monista muista seuranhakusivustoista.

Tietoa Be2:sta

Be2-seuranhakupalvelu on perustettu vuonna 2004, ja sillä on yli 20 miljoonaa käyttäjää 37 eri maassa. Tässä Sveitsissä pääkonttoriaan pitävässä yrityksessä on työntekijöitä tällä hetkellä 180. Be2-palvelu on kehittänyt erittäin tehokkaan algoritmin, jonka avulla sivusto seuloo käyttäjän näkyville vain hänen preferenssejään vastaavat kumppaniehdokkaat.

Tällaisia käyttäjän asettamia ja täysin vapaasti päätettävissä olevia preferenssejä ovat erilaiset psykologiset, sosiologiset ja antropologiset seikat. Käyttäjä saa määritellä toivotun iän, sijainnin, ulkonäön, tulot ja koulutukset.

Tämä luo huomattavaa etulyöntiasemaa Be2-seuranhakupalvelulle verrattuna muihin seuranhakupalveluihin, sillä moni haluaa etukäteen ennakoida treffikumppaninsa ominaisuuksia ennen varsinaisille treffeille päätymistä. Kun etsitään pitkäaikaista kumppania, ovat erilaiset yhteensopivat luonteenpiirteet, arvot ja tavoitteet avainasemassa pitkää suhdetta haluavalle.

Kenelle Be2 on ja kenelle ei?

Deittailualustoja on olemassa yhtä monta, kuin on deittailijatyyppiä. Heti alkuun kannattaa selventää, että Be2 alusta on tarkoitettu vakavaa suhdetta ja sitoumusta etsiville aikuisille. Be2 on ihmisille, jotka haluavat säästä aikaa, sydäntä ja hermojaan. Be2-alusta ei sovellu ihmisille, jotka etsivät kevyttä flirttailua ja small talkia usean ihmisen kanssa.

Deittailukulttuuri Be2:ssa on syvällinen ja pureutuva. Deittisivusto antaa myös tämän suuntaisia vinkkejä käyttäjilleen, jotka miettivät, miten ottaa kontakti mielenkiinnon kohteeseensa;

kirjoita mahdollisimman haastava kysymys

Näin saat paremman ja mietitymmän vastauksen. Sitoutuminen yhteen ihmiseen alkaa jo ajattelevaisella ensiviestillä monelle ihmiselle lähetetyn moin ja tykkäyksen sijaan.

Jos etsii esimerkiksi aviopuolisoa syrjäiselle maaseudulle, on hyvä tietää etukäteen ehdokkaan mielipide kyseisestä elämäntyylistä. Ominaisuuksien määrittely auttaa kaikin tavoin yhteensopivan parin valinnassa ja säästää pettymyksiltä ja kiusallisilta treffeiltä.

Be2:n käyttäjät eivät ole etsimässä jännityksen mukana tuomaa hetken huumaa, vaan sen oikean löytämisen aiheuttamaa syvää rauhaa ja varmuutta.

Filosofia; ei se määrä, vaan se laatu

Be 2 poikkeaa muista deittisovelluksistaan vakavahenkisyydellään ja luottamuksellisuudellaan. Jo sivun estetiikka on hillitty, asiallinen ja elegantti.

Pikadeittisovellukset alleviivaavat nopeatempoista deittailukulttuuriaan myös ulkoasuvalinnoilla. Pallosalamat, supertykkäykset ja räiskyvät värit yllyttävät mahdollisimman monen tykkäyksen kalasteluun kuin nettipelissä konsanaan. Be2 pyrkii hienotunteisesti etsimään elämänpituista kumppania ja panostaa ulkoasussaan pikemminkin helppokäyttöisyyteen, seesteisyyteen ja luotettavuuteen.

Be2-deittisovellusta käytettäessä tietää myös vastapuolen olevan samalla vakavalla aikeella liikkeellä, ja tämä on omiaan lisäämään luottamusta. Be2:n filosofian voisi kiteyttää lyhyesti lauseeseen; ei se määrä, vaan se laatu.

Kokeile Be2 nyt ilmaiseksi!

Be2 suojaa sydämesi ja henkilötietosi

Be2 tiedostaa uusien ihmisten tapailuun internetissä sisältyvät riskit. Be2:n filosofiaan kuuluu turvallisuuden ja anonymiteetin vaaliminen. Huijausepäilyissä käyttäjiä rohkaistaan olemaan herkällä otteella yhteydessä Be2:n asiakaspalveluun. Näin mahdollisiin huijauksiin voidaan puuttua mahdollisimman varhain ja pitää deittialusta turvallisena.

Be2 haluaa säilyttää anonymiteetin ihmisten etsiessä itselleen elämänsä rakkautta. Siksi sivusto on täysin anonyymi, eikä omaa nimeään tai muita henkilötietoja tarvitse paljastaa missään vaiheessa. Turvallisuuden vaalimiseksi Be2 kehoittaa käyttäjiään käyttämään pääasiallisesti Be2-alustaa viestittelyyn, jolloin kaikki viestiketjut ovat tallessa, jäljitettävissä ja turvassa ylimääräisiltä kolmansilta osapuolilta.

Luottamuksellisuuden ja anonymiteetin lisäksi Be2:n filosofiaan kuuluu turvallisuus. Tämän vaaliminen näkyy käytännön teoissa, sillä valeprofiilin luominen palveluun on erittäin vaikeaa. Tekoälypohjainen algoritmi tarkastaa luotuja profiileita epäilyttävän käytöksen varalta. Tämän lisäksi profiileja käydään jatkuvasti myös manuaalisesti läpi.

Be2:n arvoihin perustuvien matchien vuoksi sivulla on myös muita deittailusivustoja keskimääräisesti vaikeampi tehdä valheelliseen identiteettiin perustuvia profiileja, sillä syvällisiä keskusteluita yhteisistä mielenkiinnonkohteista on vaikea esittää. Sivusto on siis keskimäärin muita deittailusivustoja turvallisempi paikka tutustua uusiin ihmisiin, ja ottaa hitaasti.

Sydäntä suojaavat vakaat arvot ja hyvä tietoturvallisuus.

Be2:n palvelut

Premium-tilin ominaisuudet

be2 premiumBe2 tarjoaa siis kanavan etsiä sitä omaa rakasta. Profiilin luonti on helppoa. Mieltymyksiä kysytään tarkasti, jolla pyritään varmistamaan yhteensopivimmat kumppanit.

Be2 vaivattoman rekisteröitymisen jälkeen saat pääsyn muihin alustan käyttäjiin. Be2:ssa voi aloittaa matalalla kynnyksellä, sillä ensimmäiselle kontaktille juttelu on täysin ilmaista.

Be2:n palveluihin kuuluu Premium-tason jäsenyys. Premium-jäsenenä saa pääsyn kumppaniehdokkaiden profiilien yksityiskohtaiseen tarkasteluun, kansikuvien näkemiseen sekä viestien rajattomaan lähettämiseen.

Hintatakuu ja salattu videoyhteys

Premium-jäsenyyteen liittyy myös hintatakuu, sillä Be2 lupaa jokaisen Premium-jäseneksi rekisteröityneen saavan kontakti ainakin kymmeneen eri kumppaniehdokkaaseen alustalla. Jäsenyyttä jopa jatketaan ilmaiseksi, mikäli Premium-tason jäseneksi rekisteröitynyt käyttäjä ei saa otettua kontaktia kymmeneen henkilöön tilauksen voimassaoloaikana.

Be2 tarjoaa kanavan tutustua uuteen ihmiseen myös videopuheluiden välityksellä. Tämä sujuvoittaa kumppanin etsintää. Sillä vaikka vakavan suhteen perässä ollaan kenties valmiita muuttamaan eri kaupunkiin, mutta pelkkien treffien vuoksi Suomen läpi matkaaminen on aikaa vievää ja työlästä.

Kun saa tilaisuuden katsoa, minkälainen henkilö on ja löytyykö yhteisiä puheenaiheita ja kipinää puhelun välityksellä, saa jo hyvää osviittaa, kannattaako tapaaminen järjestää tosielämässä. Tätä varten Be2 tarjoaa salatun ja luottamuksellisen SSL-salauksen käydyille videopuheluille.

Myös maksu tapahtuu SS-sertifikaatilla, ja sivusto kehottaa käyttäjiään tarkistamaan aina kyseessä olevan aito Be2-sivusto. Aidon, turvallisen ja suojatun Be2-sivuston tunnistaa oikeasta Be2-URL-osoitteesta, ja vasemman reunan SSL-varmenteen kuvakkeesta.

Hinnat

be2 hinnat

Be2 mobiilisovellus

Vaikka ideaalisti Be 2:n käyttäjät tutustuvat rauhassa kumppaniehdokkaisiinsa kotona koneen äärellä, kenties sohvalla mukavasti ja kiireettä, on myös kätevää voida olla yhteydessä kenties kiinnostaviksi keskusteluiksi kehkeytyneisiin kontakteihin tienkin päällä. Näin kumppaniehdokkaiden kanssa luotu orastava yhteys ei kutistu heti kokoonsa alkumetreillä.

Tätä varten Be2 on kehittänyt sivustaan myös mobiililaitteille sovelluksen. Sovellus on saatavana sekä Androidin, -että Applen puhelimiin.

Be2 käyttökokemus

Asiakaspalveluun on annettu sähköpostiosoite, johon saa vastauksen hyvinkin pian. Sivun käyttö on ylipäätään tehty selvästi asiakasystävälliseksi. Sivun estetiikka on asiallinen, luottamuksellinen ja vakavahenkinen. Aivan kuten Be2:n filosofiakin, joka pyrkii vakavien suhteiden muodostamiseen.

Rekisteröityminen on helppoa ja yksinkertaista, ja profiilin luomisessa auttaa virtuaaliassistentti vaihe vaiheelta. Kun tietää, mitä tahtoo ja millainen on ihmisenä, on deittailu lopulta yllättäen hyvinkin helppoa, ja tätä ideologiaa mukaillen on myös Be2:seen rekisteröityminen helppoa.

Ensiksi määritellään sukupuoli, oma sekä haettavan kumppanin. Tämän jälkeen syötetään kirjautumistietoina toimiva sähköposti ja salasana. Turvallisuusasiansa hyvin hoitava Be2-sivusto lähettää tämän jälkeen vahvistussähköpostin saapuneiden joukkoon omaan sähköpostikansioon, josta sen pääsee klikkaamalla vahvistamaan.

Uskalla unelmoida – määrittele unelmiesi kumppani

Vahvistuksen jälkeen luodaan profiili kyselyn avulla, jossa kartoitetaan haluttuja piirteitä tulevaisuuden kumppanissa, sekä oman itsensä luonnehdintaa toisten kumppania etsivien työtä helpottamaan. Vihdoin pääset kertomaan unelmiesi suhteesta, tästä kannattaa ottaa kaikki hyöty irti ja miettiä tarkasti. Tällä kyselyllä tulee parhaimmillaan olemaan tulevaisuutta mullistavia vaikutuksia.

Tässä vaiheessa Be2 pyytää perustietoja, nimeä sekä kuvia. Kuvien yksityisyysasetukset voi onneksi itse määritellä ja päättää, onko kaikilla alustan käyttäjillä pääsy kaikkiin kuvista.

Sivuston käyttäminen on kaikkiaan helppoa, luotettavaa ja turvallista. Turvallisuusasioista on kattavasti tietoa, ja myös maksullisten eri jäsenyysvaihtoehtojen hinnasto on läpinäkyvä, ja hyvin esillä. Hinnoittelu on keskiarvon yläpuolella, mutta rahansa arvoinen; Be2 on astetta tasokkaampi seuranhakupalvelu, joka sitoutuu ja sitouttaa käyttäjänsä.

Kokeile Be2 nyt ilmaiseksi!