50plusmatch Deittisivusto 50-plussille netissä

50plusmatch

Millainen deittisivusto on 50plusmatch?

50plusmatch on deittisivusto, joka on suunnattu yli 50-vuotiaille sinkuille, jotka etsivät romanssia tai ihan vain uusia tuttavuuksia. Palvelua käyttävistä 48% on miehiä, ja 52% on naisia, joten kumpikin sukupuoli on tasavertaisesti edustettuna sivustolla. Eli mitä tahansa oletkaan rakkauden puolesta etsimässä, ja ehdot täytät on 50 Match Plus sinulle loistava vaihtoehto mitä kannattaa kokeilla. Tässä tekstissä tulemme kertomaan sinulle kaiken tarvittavan sivustosta. Käymme läpi miten kirjautuminen ja rekisteröityminen sivustolle hoituu sekä myös kerromme palvelusta lisää. Kerromme myös mikä alennuskoodi sivustolle toimii sekä muuta kätevää tietoa.

Sivustolla on varsin aktiivisia käyttäjiä, ja tunnelmaa voisi kuvata rennoksi sekä sosiaaliseksi, hieman erilaisemmaksi kuin niinsanotulla perinteisemmällä deittisivustolla. Useimmat käyttäjät kirjautuvat sivustolle päivittäin, joten viestien odottelua sinun ei tarvitse liikaa miettiä sillä vastauksia kyllä tulee.

Palveluun pääsee rekisteröitymään sähköpostilla, lisäksi käyttäjän tulee luoda nimimerkki sekä salasana. Myös oman profiiliin täytyy hieman täyttää tietoja sekä vastata monivalintakysymyksiin joiden avulla profiilisi luodaan. Sekä sinun täytyy kertoa hieman itsestäsi profiilissasi. Tämä prosessi ei kuitenkaan sinulta vie liikaa aikaa vaan kestää vain noin muutaman minuutin ajan.

50plusmatch on vuonna 2006 perustettu deittisivusto, ja edelleen vuonna 2022 sivusto on suosittu niin Suomessa kuin ulkomaillakin.

50plusmatch sivustoa ylläpitää Hollantilainen yritys, mutta sivustolta löytyy tietenkin Suomenkielinen asiakaspalvelu, jonka vuoksi sivuston käyttäminen sekä mahdollisten maksujen tekeminen on helppoa ja luotettavaa. Ongelmatilanteiden sattuessa on kotimainen asiakaspalvelu vikkelää sekä asiantuntevaa ja näin kykenet kääntämään erilaiset ongelmat niiden sattuessa nopeasti taaksesi. Ennen maksua sivustoa pääsee myös kokeilemaan ilmaiseksi osoittessa 50plusmatch.fi.

Kokeile 50plusmatch nyt ilmaiseksi!

h2 Miten kirjautuminen ja rekisteröityminen 50Plusmatchin palveluun hoituu?

50Plusmatch

on hyvin samanlainen kuin monet muutkin deittipalvelut, kuten suosittu E-Kontakti, joka on monille nettideittailun käyttäjille jo varsin tuttu palvelu. Liittyäksesi sivustolle sinun tulee täyttää tietosi deittiprofiiliisi, sekä vastata monivalinta kysymyksiin koskien itseäsi sekä omia kiinnostuksen kohteitasi, sekä pystyt tietenkin vapaasti kertoa itsestäsi siihin tarkoitetuissa tekstikentissä. Kun olet täyttänyt tietosi, profiilisi julkaistaan sivustolla. Profiili tarkistetaan asiakaspalvelun toimesta aina ennen julkaisua, jotta voidaan taata että oikea ihminen on profiilin takana. Tämä on sivuston erinomainen tapa välttää monilla sivustoilla valitettavasti olevia robotteja joiden kanssa keskustelussa et voi hyötyä millään tavalla positiivisesti.

Match 50 plus sisältää myös monta lisätoimintoa. Hauskin näistä on ’’Tuletko Treffeille?’’ -toiminto. Toimintoon täytät kolme aktiviteettia, joita mieluiten tekisit treffeilläsi. Lisätoiminto aktivoi sivuston käyttäjiä ja luo kokemuksesta entistä interaktiivisempaa.

50Plusmatchin tarjoamat toiminnot:

 • Chat, jossa voit vapaasti keskustella muiden käyttäjien kanssa.

 • Visailut, joissa voit lähettää lyhyitä kyselyjä muille käyttäjille. Kysymyksiin voi ainoastaan löytyä kaksi vastausta. Visailu on nopea ja kätevä tapa tutustua uusiin ihmisiin.

 • Näe 50 uusinta sivustolle liittynyttä jäsentä. Käy lista läpi ja katso löytyykö sinulle sopivaa seuraa!

 • Things2Share. Tämä on samantapainen palvelu kuin Facebookin seinä. Voit kirjoittaa tänne vapaasti, ja muut ihmiset pääsevät kommentoimaan postauksiasi.

50 viimeksi liittynyttä jäsentä:

Sivustolla voit siis aina nähdä 50 uusinta liittynyttä jäsentä. Eli vaikka et heti löytäisi unelmakumppaniasi, kannattaa palvelussa pysyä aktiivisena, sillä sinne liittyy jatkuvasti uusia ihmisiä.

50 plus match hinta ja maksaminen

Kuten myös monet muutkin deittipalvelut, niin myös 50plusmatchkin on maksullinen. Sivustolle pystyy rekisteröitymään veloituksetta, mutta mikäli sivustoa haluaa alkaa käyttämään, sekä kommunikoimaan muiden käyttäjien kanssa, tulee palvelusta maksaa kuukausittainen summa. Voit valita neljästä eri tilausjakson pituudesta:

 • 1 kk jäsenyys 29,95 €

 • 3 kk jäsenyys 19,95 € / kk (yht. 59,85 €)

 • 6 kk jäsenyys 14,95 € / kk (yht. 89,70 €)

Kyseessä on siis kohtuullisesti hinnoiteltu palvelu.

Sivusto hyväksyy seuraavat maksutavat, kun klikkaat kohdasta ”Kassa”.

 • Luotto-/pankkikortit: Visa, Visa Electron, Mastercard

 • PayPal

 • Verkkomaksut (Nordea, OP + muut isot suomalaiset pankit)

 • Tilisiirto (saat heti laskun tiedot manuaalisen tilisiirron tekemiseen)

h4 Yksityisyys ja turvallisuus kunnossa

50plusmatchissa voit tuntea olosi turvalliseksi. Vain rekisteröityneet sekä sisään kirjautuneet käyttäjät voivat nähdä tietosi, eikä deittisivusto käytä jäsenten kuvia tai profiileja palvelun markkinoimiseen, kuten jotkut muut sivustot saattavat tehdä.

Palvelussa ei myöskään esiinnytä kokonimellä, vaan nimimerkin turvin, eivätkä yhteystietosi ole muiden nähtävillä, ellet itse halua lähettää niitä chatissa muille jäsenille. Voit siis nimimerkin turvin tutustua eri ihmisiin, ja mikäli löydät mieluisan juttukaverin, kenen kanssa treffitkin kiinnostaisi, voitte vaihtaa yhteystietonne.

Sivustolla on käytössä asianmukainen SSL-suojaus. Mitä tämä sitten tarkoittaa? Näet selaimesi osoiterivillä https:// -alun, joka on ehdoton vaatimus sivustoilla, joihin syötetään henkilökohtaisia tietoja tai suoritetaan maksuja.

Treffimaisterin kokemuksia 50 plus match sivustosta– näin menestyt

Yli 50-vuotiaat eivät välttämättä ole yhtä tottuneita ottamaan selfieitä ja jakamaan niitä nettiin, siinä missä 20-vuotiaat jakavat niitä sosiaalisiin mediohinsa jopa päivittäin. Ajatusta ei kuitenkaan kannata vierastaa, vaan rohkeasti täyttää profiilia omilla kuvillasi, jotta ihmiset näkevät juuri todellisen sinun johon he voivat ihastua sekä samaistua. Ilman kuvaakin pääsee toki alkuun, sillä yli 50-vuotiaat rakkauden etsijät eivät välttämättä ole enää onneksi yhtä pinnallisia kuin nuorempana. Mikäli omaa kuvaa ei ainakaan heti alussa halua jakaa, kannattaa sen sijaan panostaa hyvään ja kiinnostavaan profiilitekstiin jolla herättää profiilin katselijan kiinnostusta.

Vaikka olisi turvallisempi ajatus jäädä hieman taka-alalle seuraamaan tilannetta, suosittelemme laittamaan itsensä likoon sivustolle liityttäessä tällä tavalla saat sivustosta itsellesi parasta vastinetta pääsemällä keskustelemaan sinusta kiinnostuneiden ihmisten kanssa päivittäin. Päivitä profiilikuvasi sekä lataa muitakin kuvia, kirjoita profiiliteksti ja ilmaise kiinnostuksen kohteesi sekä toiveesi tulevasta kumppanista. Nettideittailussa oma aktiivisuus sekä avoin ja positiivinen asenne kantaa pitkälle. 50plusmatchissa sinulla on mahdollisuus tutustua ihmisiin rennossa ja turvallisessa ilmapiirissä. Voimme lämpimästi suositella 50plusmatchia jokaiselle yli 50 vuotiaalle, joka etsii rakkautta, ystäviä tai vain juttukaveria. Sivustolle rekisteröityminen on ilmaista.

Usein kysytyt kysymykset

Kannattaako netissä deittailla, jos etsinnässä on tosirakkautta sekä parisuhde?

Jos etsit oikeaa parisuhdetta, eikä rakkaus ole tuntunut tulevan vastaan lähikaupan kassalla, kannattaa nettideittailulle antaa mahdollisuus! Deittipalveluissa voit rauhassa tutustua potentiaalisiin treffikumppaneihin, ilman mitään paineita. Vaikka deittipalvelu ei heti poikisi täydellistä treffikumppania, on sen etsintää helppo jatkaa. Nettideittailua ei myöskään tarvitse ottaa turhan vakavasti, vaan ihmisiä voi tavata myös ystävyyvmielessä, kunhan kummatkin osapuolet ovat samalla aaltopituudella.

Onko netissä tapahtuvat treffit myös todellisia?

Nettitreffailu on ehkä hieman harhaanjohtava käsite. Nettitreffit ovat ehkä enemmänkin chatti alusta, jossa voi tavata ihmisiä, keskustella rauhassa ja sen jälkeen sopia oikeat treffit. Kaikki jotka luovat profiilin treffipalstalle ovat etsimässä itselleen seuraa, oli kyseessä sitten romanssi tai ystävyys, joten deittipalsta on hyvä keino avata keskusteluyhteys, ja löytää omanlaista seuraa.

Mitä jos näen tuttuja sivustolla?

Seuran etsiminen netistä ei ole missään tapauksessa jotain, josta pitäisi olla häpeissään, ja nykypäivänä se on yleisempää kuin monet uskoisikaan. Voit siis hyvillä mielin luoda profiilin niin moneen deittipalveluun kun haluat! Netti on nykyään suosituin paikka etsiä seuraa, joten nettideittailusta on aina hyvä aloittaa.

Mitä jos en pääsekkään sovittuun tapaamiseen?

Tämä mahdollisuus on tietenkin aina olemassa, niin netissä kuin ’’tosielämässäkin’’. Jos et millään tavalla löydä sopivaa seuraa, voi olla ettet itse jostain syystä kelpuuta yhtäkään ehdokasta. Ehkä kukaan ei vaikuta tarpeeksi hauskalta, tai tarpeeksi mielenkiintoiselta, mutta on hyvä muistaa, että kaikki eivät välttämätä osaa ilmaista itseään yhtä hyvin netissä, kuin tosielämässä. Nettideittailuun kannattaakin siis lähetä avoimin mielin, ja mielenkiinnolla tapaamaan uusia ihmisiä! Jotkin treffipalvelut saattavat jopa mainostaa treffitakuuta, mutta tähän kannattaa tietenkin suhtautua varauksella, sillä treffailussa on kuitenkin kyse kahdesta osapuolesta.

Onko nettideittailu turvallista?

Nettideittailu ei ole millään tavalla vaarallista, kunhan ei jaa henkilökohtaisia tietojaan, kuten puhelinnumeroa, koko nimeä tai osoitetta ihan kenelle tahansa. Olet yhteydessä ainoastaan netin kautta, ja keskustelun voi aina lopettaa, mikäli se alkaa menemään epäilyttävään tai epämiellyttävään suuntaan. Hälytyskellojen pitäisi soida aina jos joku pyytää sinulta rahaa, tai jos jollain on selkeästi netistä suoraan otettu kuva.

Onko palvelun käyttö ilmaista?

Kyllä, pääset tutustumaan uusi ihmisiin netissä ihan ilmaiseksi. Moni alusta kuitenkin tarjoaa maksullisia lisäpalveluja niitä haluaville, jos esimerkiksi haluaa parantaa mahdollisuuksiaan löytää sopivaa treffiseuraa. Jos et ole varma mistä treffipalstasta sinun kannattaisi aloittaa, on 50plusmatch hyvä vaihtoehto

Kokeile 50plusmatch nyt ilmaiseksi!