Singles50 Nettideittailu

singles50

Singles50 vie yli 50-vuotiaiden nettideittailun aivan uudelle tasolle. Singles50 dating site- nettideittailualustalla on jo yli miljoona rekisteröitynyttä jäsentä ympäri maailman, myös suomi edustettuna.

Helpon rekisteröitymisen lisäksi Singles50 tarjoaa jatkuvasti juuri sinulle suositeltuja sinkkuja, joihin pääset tutustumaan jo helposti etukäteen profiilin kautta. Singles50 ei näytä sinulle tuhansia satunnaisia ehdokkaita, vaan juuri heitä, joiden uskotaan sopivan parhaiten sinun arvojesi ja tietojesi mukaan. Suositellut henkilöt on toteutettu tieteellisesti todistettujen algoritmien avulla, jotka etsivät tietokannoista persoonallisuuttasi ja henkilökohtaisia mieltymyksiä vastaavia henkilöitä. Pääset siis välittömästi tutustumaan juuri sinulle etsittyihin henkilöihin, ilman turhaa vaivaa ja ajankulua!

Miten rekisteröityminen toimii?

Singles50 sivustolle rekisteröityminen ja kirjautuminen on helppoa, sekä täysin ilmaista. Aloita rekisteröityminen valitsemalla oma sukupuolesi, sekä etsimäsi sukupuoli ja aloita rekisteröimään profiiliasi!

Rekisteröityminen on tehty mahdollisimman helpoksi, ja juuri tästä syystä sinua auttaa profiilin luomisessa oma virtuaalinen avustaja. Virtuaalinen avustaja kyselee sinulta kysymyksiä, kuten nimeäsi ja ikääsi. Lisäksi virtuaalinen avustaja kyselee tietoja etsimästäsi henkilöistä, kuten mieluisaa asuinpaikkaa, kumppanin valintaan vaikuttavia kriteereitä sekä esimerkiksi sitä, mihin kiinnität uudessa ihmisessä ensimmäisenä huomiota. Virtuaalinen avustaja kyselee myös, millaiset piirteet koet kumppanissa tärkeiksi, minkä ikäisistä-, pituisista tai ruumiinrakenteellisista ihmisistä olet kiinnostunut, sekä millaiset elämäntavat toivot tulevalla kumppanilla olevan. Näiden kysymysten pohjalta virtuaalinen avustaja osaa etsiä juuri sinua miellyttäviä kumppaniehdokkaita.

Virtuaalinen avustaja kyselee rekisteröitymisen yhteydessä myös sinulta aiemmin kysyttyjä kysymyksiä, joiden avulla sinulle voidaan suositella parhaita kumppaniehdokkaita lukuisten ihmisten joukosta.

Rekisteröitymisen jälkeen pääset lisäämään tilillesi valokuvan, joskin tämä ei ole pakollista mutta suositeltavaa. Voit valita myös, mikäli haluat deittiehdokkaiden näkevän kuvasi vain sumennettuna. Mikäli päätät olla lataamatta itsestäsi kuvia, et valitettavasti näe myöskään muiden kumppaniehdokkaiden kuvia.

Singles50 hakuominaisuudet

Millaisilla hakuominaisuuksilla Singles50 -sivustolla on mahdollista hakea tulevia kumppaneita? Singles50 tarjoaa käyttäjilleen erittäin laajan skaalan hakuvaihtoehtoja, joiden avulla kumppaniehdokkaita voidaan rajata vastaamaan omia mieltymyksiä.

Singles50 sivustolla sinkkuja on mahdollista hakea esimerkiksi iän, pituuden, hakualueen, koulutuksen, vuositulojen, juomatottumusten, tupakoinnin, lapsien, vartalon sekä uskonnon mukaan. Mikäli sinulle ei kyseisillä ominaisuuksilla ole väliä, voit valita myös kohdan ”Ei merkitystä”, ja laajentaa sinulle räätälöityjä ehdotuksia huomattavasti.

Kokeile Singles50 nyt ilmaiseksi!

Selvitä helposti yhteensopivuus

Haluaisitko selvittää sinun ja kumppaniehdokkaan yhteensopivuuden nopeasti ja helposti, ilman turhia viestittelyjä? Singles50:n avulla se onnistuu käden käänteessä! Vastaat vain muutamiin sinulle esitettyihin kysymyksiin, ja älykäs ominaisuus etsii sinulle sopivat profiilit tutkittavaksi.

Sinkkujen profiileista sinun on mahdollista etsiä lisää tietoa heistä ja heidän elintavoistaan, sekä kiinnostuksenkohteista. Näet välittömästi esimerkiksi sinkkujen perustietoja, kuten koulutuksen, ammatin, pituuden, silmien ja hiusten värin, vartalon, uskonnon, horoskoopin sekä elintavat. Yhteiset asiat on korostettu profiilissa lihavoidulla tekstillä.

Profiileissa omalla välilehdellään myös ”Yhteensopivuus”, jolta näet sinun ja kiinnostavan sinkun yhtäläisyyden prosentteina. Pääset näkemään yhtäläisyyden myös esimerkiksi elämäntyylin, tärkeiden arvojen sekä tavoitteiden suhteen. Mikäli yhtäläisyysprosenttinne on korkea, on teillä tulossa varmasti myös mielenkiintoisia keskusteluita!

Premium -jäsenyys

Premium- jäsenyys tarjoaa käyttäjälle lukemattomia lisäominaisuuksia, kuten selkeät sinkkujen kuvat, videopuhelut, kontaktien tallentamisen suosikiksi sekä rajoittamattoman viestittelyn. Premium- jäsenenä voit käyttää Singles50 palvelua täysin rajattomasti, ja saada käsillesi kaikki ominaisuudet parhaiden tulosten saavuttamiseksi. Mikäli olet ostanut täysihintaisen jäsenyyden, sovellut todennäköisesti myös Singles50 menestystakuuseen! Lisätietoa Premium -jäsenyyden eduista sekä menestystakuusta saat ottamalla yhteyttä Singles50 asiantuntevaan asiakaspalveluun.

Miten pääsen Premium- jäseneksi?

Premium- jäseneksi liittyminen on helppoa ja vaivatonta! Pääset aloittamaan liittymisen etusivulla näkyvästä painikkeesta, jonka jälkeen valitset itselle mieluisen paketin erilaisista vaihtoehdoista. Kun olet päättänyt itsellesi sopivimman vaihtoehdon paketeista, valitse vielä sinulle sopiva maksuvaihtoehto.

Tämän jälkeen sinut ohjataan maksusivulle, joka sisältä myös yksityiskohtaiset tiedot valitsemastasi vaihtoehdosta, kuten hinta. Maksutietosi ovat turvassa koko maksutapahtuman ajan, eikä tietojasi esimerkiksi välitetä kolmansille osapuolille ilman lupaasi.

Kun maksu on suoritettu onnistuneesti, pääset tutustumaan Premium- jäsenyyden tuomiin ominaisuuksiin välittömästi!

Millaisia ominaisuuksia Singles50 tarjoaa?

Singles50 tarjoaa käyttäjilleen lukemattomia eri ominaisuuksia, joista uusimpana muun muassa videopuhelun soittaminen kiinnostavalle sinkulle, sekä Murra jää! -ominaisuus.

Murra jää! -ominaisuuden avulla voit selvittää kumppaniehdokkaistasi lisää tietoa erilaisten hauskojen kysymysten avulla. Näiden kysymysten avulla pääset tutustumaan tulevaan ehdokkaaseen jo ennen viestittelyn aloittamista, joten kyseessä on varsinaisesti oivat kysymykset murtamaan paksunkin jään!

Videopuheluiden avulla pääset tutustumaan potentiaaliseen kumppaniehdokkaaseen videopuhelun välityksellä samalla, kun tutustut tämän kiinnostuksen kohteisiin. Videopuhelun avulla voit saada selville aidon kuvan ihmisestä, ja mahdollisesti jatkaa tutustumista myös lähemminkin.

Myös videopuhelun aikana sinulla on täysi kontrolli esimerkiksi siitä, kuinka kauan videopuhelu kestää, kenen kanssa puhut ja millaisia tietoja haluat itsestäsi kertoa.

Singles50 tarjoaa myös persoonallisuusraportin, josta näet sinua kuvaavia ominaisuuksia. Näitä ominaisuuksia ovat muun muassa rationaalisuus ja emotionaalisuus, perinteikkyys ja innovatiivisuus, etäisyys ja läheisyys sekä havainnointi ja intuitio. Näiden avulla voit tutustua myös kumppaniehdokkaisiin, ja vertailla teidän persoonallisuusraporttejanne keskenänne selvittääksenne yhteensopivuuden!

Hinnoittelu

Rekisteröityminen ja profiilin luominen, sekä kiinnostavien sinkkujen selaaminen Singles50 deittisivustolla on täysin ilmaista! Mikäli olet kuitenkin kiinnostunut käyttämään Singles50 palvelua täysin rajoituksetta, on sinulla valittavana Premium -jäsenyys.

Premiu -jäsenyyteen kuuluvat muun muassa seuraavat edut:

  • Sinkkujen kuvat selkeästi näkyvissä

  • Lähetä ja vastaanota viestejä rajattomasti

  • Rajoittamaton viestittely sinkkujen kanssa

  • Videopuheluiden soittaminen

  • Näe profiilissasi vierailleet henkilöt

  • Lisää kontakteja suosikeiksi

Singles 50 hinnat

Singles50 Premium -jäsenyydestä on valittavana kolme vaihtoehtoa: 1 kuukauden, 3 kuukauden ja 6 kuukauden pituinen versio.

singles50 hinnat

1 kuukauden Premium jäsenyys on hinnaltaan 59,90 eur/kuukaudessa

3 kuukauden Premium jäsenyys on hinnaltaan 39,90 eur/kuukaudessa

6 kuukauden Premium jäsenyys on hinnaltaan 29,90 eur/kuukaudessa

Irtinsanominen

Mikäli et ole valinnut Premium -jäsenyyttä, voit irtisanoutua ja poistaa profiilisi koska tahansa. Profiilin poistaminen onnistuu asetuksista kohdasta ”Deaktivoi profiili”.

Premium -jäsenille tilauksen irtisanominen riippuu täysin tilatusta paketista.

Asiakkaiden kokemuksia

”Ainoastaan minä päätän, milloin ja kenelle kuvani julkaistaan. Täydellistä!”- Susanna

”Singles50 tarjoaa minulle parhaan mahdollisuuden pitkäaikaisen suhteen löytämiseen.” – Tommi

Singles50 on tarjonnut lukuisille yli 50-vuotiaille tavan tutustua heitä kiinnostaviin ihmisiin, ja solmia pitkäaikaisia suhteita. Sivusto on saanut lukemattomia positiivisia palautteita koskien esimerkiksi sivuston helppokäyttöisyyttä, kumppaniehdokkaiden ehdotuksia sekä helppoa rekisteröitymistä. Myös sivuston laaja, monipuolinen sekä laadukas valikoima sinkkuja on miellyttänyt monia käyttäjiä ja uusia liittyjiä.

Usein kysyttyjä kysymyksiä:

Onko Singles50 turvallinen?

Singles50 on yksi maailman johtavista kumppaninhakupalveluista, ja tarjoaakin palveluita miljoonille sinkuille ympäri maailman. Tietoturva ja asiakkaiden turvallisuus on yksi tärkeimmistä tavoitteista, joten voit olla varma siitä, että tietosi ovat aina turvassa.

Miten Singles50 eroaa muista palveluista?

Singles50 ehdottaa sinulle vain kumppaniehdokkaita, joiden uskotaan sopivan juuri sinun kriteereihisi. Voit aina myös muuttaa kriteereitäsi, ja Singles50 tarjoaa sinulle uuden kattavan listan kriteereihin osuvista sinkuista.

Miten voin poistaa profiilini?

Pääset poistamaan profiilisi asetuksista kohdasta ”Deaktivoi profiili”. Huomioithan kuitenkin, että Premium- jäsenyys tulee peruuttaa ennen profiilin poistoa. Profiilin poistaminen ei peruuta Premium- tilausta.

Kokeile Singles50 nyt ilmaiseksi!