Academic Singles Kokemuksia

academic singles

Etsitkö elämääsi korkealuokkaisia sinkkuja, joihin tutustua helposti ja vaivatta verkossa? Olitpa itse sitten esimerkiksi lääkäri tai liikemies, tuo Academic singles -verkkodeittailusivusto korkealuokkaiset sinkut toistensa ulottuville helposti ja nopeasti ympäri maailman.

Rekisteröityminen

Rekisteröityminen Academic singles -verkkodeittailusivustolle on tehty erittäin helpoksi, sekä maksuttomaksi. Aloita rekisteröityminen valitsemalla oman sukupuolesi, sekä etsimäsi kumppanin sukupuoli.

Tämän jälkeen rekisteröitymisessä auttaa oma virtuaalinen avustaja, jonka tehtävänä on kysyä kysymyksiä liittyen sekä sinuun, että etsittävään treffikumppaniin. Aluksi virtuaalinen avustaja kyselee sinulta yleisiä kysymyksiä, kuten nimeä, ikää sekä asuinpaikkakuntaa. Tämän jälkeen siirrytään keskustelemaan kumppanin valintaan liittyvistä asioista, kuten tärkeimmistä kumppanin luonteenpiirteistä, ikähaarukasta, pituudesta, vartalotyypistä sekä elämäntavoista. Myöhemmin keskustelussa virtuaalinen avustaja kysyy myös sinulta kysymyksiä liittyen esimerkiksi ulkonäköön, sekä elämäntapoihin. Näiden kysymysten avulla Academic singles osaa yhdistää sinut juuri sinulle sopivan kumppaniehdokkaan kanssa.

Etsi kumppania hakukriteerien mukaan

Academic singles tarjoaa käyttäjälle laajat hakuominaisuudet, joiden avulla kumppanin etsiminen on helppoa ja vaivatonta. Voit etsiä kumppania lukemattomilla eri hakukriteereillä, kuten iän, pituuden, hakualueen, koulutustason, tulotason, elämäntapojen, ulkonäön sekä jopa esimerkiksi uskonnon mukaan. Näillä lukemattomilla hakukriteereillä voit varmistua siitä, että sinulle ehdotetaan vain sinua kiinnostavia sinkkuja. Academic singles ehdottaa sinulle vain yhteensopivia kumppaneita, joten et tuhlaa kallisarvoista aikaasi lukemattomien ihmisten profiilien läpi käymiseen.

Academic Singles ominaisuuksia

Academic singles tarjoaa käyttäjilleen upeita ominaisuuksia, joista uusimmat ovat videopuhelut sekä Murra jää! -kysymykset.

Videopuheluiden avulla pääset tutustumaan deittiehdokkaaseen videon välityksellä esimerkiksi ennen, kun tapaatte kasvotusten. Videon välityksellä saat välittömästi aidon tunnelman mahdollisesta treffikumppanistasi. Videopuheluiden aikana sinulla on myös aina täysi kontrolli; sinä itse päätät milloin, kenen kanssa ja kuinka kauan videopuhelu kestää.

Kokeile Academic Singles nyt ilmaiseksi!

Academic singles kyselykaavake

Miten Academic singles eroaa muista nettideittailusovelluksista? Rekisteröitymisen yhteydessä sinulle esitetään kysymyksiä sekä itsestäsi, että tulevasta treffikumppanista. Näiden kysymysten pohjalta sinulle luodaan oma persoonallisuusraportti, ja ehdotetaan kumppaneita, jotka sopivat persoonallisuusraporttisi kanssa parhaiten yhteen.

Persoonallisuusraportissa saat tietää esimerkiksi sen, oletko rationaalinen vaiko tunteellinen, perinteikäs vaiko innovatiivinen, etäinen vaiko läheinen sekä havainnoija vaiko intuition perusteella kulkija.

Kysymysten perusteella laaditaan persoonallisuusraportti myös ihannekumppanistasi, jonka pohjalta Academig singles ehdottaa juuri sinulle sopivia sinkkuja. Sinun ei siis suinkaan tarvitse käydä läpi tuhansia profiileja löytääksesi sen sopivan, sillä Academic singles tekee tämän kaiken puolestasi.

Academic singles Premium

Academic singles tarjoaa Premium -jäsenyyden parantamaan mahdollisuuksiasi kumppaninetsinnässä. Premium -jäsenyys tarjoaa lukemattomia ominaisuuksia, joiden avulla kumppanin löytäminen on helpompaa ja nopeampaa.

Premium -jäsenyyden etuja ovat muun muassa:

  • Muiden sinkkujen kuvat selkeästi näkyvissä

  • Lähetä ja vastaanota viestejä rajattomasti

  • Rajoittamaton viestittely

  • Mahdollisuus soittaa videopuheluita

  • Katso profiilissasi vierailleet sinkut

Premium hinnoittelu

Premium -jäsenyyden hinnoittelu on tehty helpoksi. Sinulla on valittavana kolme tilausvaihtoehtoa, joiden hinnat sekä kesto vaihtelee.

1 kuukauden jäsenyys 59,90 eur/kuukaudessa

3 kuukauden jäsenyys 39,90 eur/kuukaudessa

6 kuukauden jäsenyys 29,90 eur/kuukaudessa

Premiumin tilaaminen

Academic singles Premiumin tilaaminen on erittäin helppoa, nopeata ja vaivatonta. Rekisteröidyttyäsi klikkaa profiilin yläpalkista kohtaa ”Premium”, jonka jälkeen pääset tilaamaan jäsenyyttä, ja olemaan taas lähempänä unelmiesi kumppanin löytymistä.

Valittavanasi on kolme eri jäsenyyden vaihtoehtoa, joista jokainen eroaa hieman hinnan ja keston suhteen. Kun olet valinnut itsellesi mieleisen vaihtoehdon, on aika siirtyä valitsemaan maksutapaa. Maksutavan valittuasi ja maksun vahvistettuasi on sinulla käytössäsi Academic singles Premium- jäsenyys, ja voit aloittaa uusien ominaisuuksien käytön välittömästi.

Käyttäjien kokemuksia

” En ollut ehtinyt olla Premium-jäsen pitkään, kun löysin oikean henkilön ja vaikka asuimmekin eri kaupungeissa, yhteinen sävelemme oli niin voimakas, päätimme tavata ja laittaa jutun pyörimään. Asuinpaikalla ei ole väliä, kun se oikea rakkaus osuu kohdalle” – Juho

” Tapasimme viime vuonna Academic Singlesin kautta. Vanhempana rouvana en tiennyt mitä odottaa verkkodeittailulta, mutta koska koulutuksemme ja kiinnostuksen kohteemme olivat niin samanlaisia, niin juttelu oli hyvin helppoa. Jonkin ajan kuluttua päätimme tavata, eikä mikään olisi voinut mennä paremmin. Etenimme hitaasti, mutta se oli odottamisen arvoista ja tiedämme löytäneemme tosirakkauden.” – Reetta

” Tapasin kauniin tyttöystäväni Academic Singlesin kautta viime lokakuussa. Tutustuimme toisiimme verkossa rauhalliseen tahtiin, mutta olin myyty sillä hetkellä, kun tapasin hänet. Ilman Academic Singlesia en olisi koskaan tavannut niin fantastista kumppania” – Olli

” Olin kyllästynyt käymään läpi niin monia minulle soveltumattomia profiileja muilla sivustoilla, mutta Academic Singles oli erilainen. Kumppaniehdokkaideni piirteet sopivat luonteeseeni, sain viestejä ihmisiltä, joita halusin tavata, koska he olivat kanssani yhteensopivia ja meillä oli samat kiinnostuksen kohteet.” – Jaana

Academic singles on auttanut lukuisia sinkkuja löytämään itselleen sen oikean. Palvelua on kehuttu etenkin sen helppokäyttöisyyden, korkealaatuisten kumppaniehdokkaisen sekä luotettavuuden takia. Palvelun helppokäyttöisyyttä lisää sen kieli, joka on finland eli suomi. Palvelu ei myöskään ehdottele tuhansia ja tuhansia deittiehdokkaita, vain parhaat palat valittuna juuri sinun kriteereidesi mukaan.

Usein kysyttyjä kysymyksiä:

Kuinka parannan mahdollisuuksiani sen oikean löytämiseen Academic singlessä?

  • Voit parantaa mahdollisuuksiasi esimerkiksi täyttämällä profiilisi huolellisesti, lisäämällä itsestäsi paljon persoonallisia kuvia, tekemällä itse ensimmäisen liikkeen tai löyhentämällä hakukriteereitä.

Myös Premium -jäsenyyden hankkiminen auttaa varmasti kumppanin etsinnässä, sillä tällöin saat käyttöösi kaikki Academic singlesin ominaisuudet ja olet lähempänä sen oikean löytymistä.

Miten Academic singles löytää minulle niin hyviä kumppaniehdokkaita?

  • Academic singles ehdottaa sinulle jäseniä, joiden profiilit vastaavat parhaiten hakukriteereitäsi ja jotka tunnistetaan sinulle sopivaksi yksinomaan Academic singlesille kehitetyn algoritmin mukaan. Academic singlesille kehitetty algoritmi on jatkuvasti kehittyvä ja tutkittu menetelmä, joka on tuonut yhteen jo lukuisia pareja ympäri maailman.

Miten näen muiden kuvat?

  • Jotta pääset näkemään muiden Academic singles -palvelun käyttäjien kuvat täydellisellä laadulla, on sinun ostettava Premium -jäsenyys. Jokaisella jäsenellä on kuitenkin oikeus asettaa kuvansa näkyväksi vain henkilökohtaisesti pyydettäessä, joten et välttämättä näe kaikkien käyttäjien kuvia oitis. Mikäli olet kuitenkin kiinnostunut henkilöstä hänen profiilinsa perusteella, voit pyytää näkemään hänen kuvansa.

Mitä etuja Premium -jäsenyys tuo?

  • Premium -jäsenyys tuo lukuisia etuja sekä uusia ominaisuuksia, kuten videokeskustelut, rajattomat viestit, kumppaniehdokkaiden kuvien näkyminen täydellisellä laadulla sekä monia muita ominaisuuksia. Mikäli omistat täysihintaisen jäsenyyden, sovellut todennäköisesti myös Academic singlesin menestystakuuseen.

Kuinka paljon tietoa muut jäsenet saavat minusta?

  • Voit pysyä anonyyminä Academic singles -palvelussa niin kauan kuin haluat. Profiilissasi ei näytetä esimerkiksi sähköpostiosoitettasi tai muita henkilökohtaisia tietoja ilman lupaasi. Palvelussa on mahdollista myös viestitellä anonyymisti sisäisen viestintäjärjestelmän kautta.

Sinun ei myöskään ole pakko julkaista kuviasi nähtäväksi muille palvelun käyttäjille, mikäli et näin halua tehdä. Voit päättää näyttää valokuvasi vain niille, jotka sitä erikseen henkilökohtaisesti pyytävät. Tällöin tiedät tasan tarkkaan sen, kuka kuviasi on päässyt näkemään.

Academic singlesille on erittäin tärkeää, että tunnet olosi turvalliseksi ja anonyymiksi mikäli näin haluat. Tämän takia juuri sinä päätät, milloin haluat luopua anonyymiydestä.

Kokeile Academic Singles nyt ilmaiseksi!